Boekhandel Douwes Den Haag

Sausbijbel

Van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

Julius Jaspers

Sausbijbel

Sausbijbel

Van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

Sausbijbel

 

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 33,99


Beschrijving Sausbijbel

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.


ISBN
9789048859696
Pagina's
488
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair