Boekhandel Douwes Den Haag

De bijbel van de Turkse keuken

Van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

Hale Amus

De bijbel van de Turkse keuken

De bijbel van de Turkse keuken

Van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

De bijbel van de Turkse keuken

 

Hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Turkse keuken wil leren kennen


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving De bijbel van de Turkse keuken

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.


ISBN
9789048864324
Pagina's
496
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair