Boekhandel Douwes Den Haag

De meisjes van mevrouw De Wit

In greep van tienerpooiers

Valérie Lempereur

De meisjes van mevrouw De Wit

De meisjes van mevrouw De Wit

In greep van tienerpooiers

De meisjes van mevrouw De Wit

 

De meisjes van mevrouw De Wit is een onthutsend boek. Valérie Lempereur is erin geslaagd om meisjes die mensonterende ervaringen hebben ondergaan, een eigen stem te geven. Ze zijn beschadigd, maar ze hebben ook dromen en willen weer kunnen lachen.


Niet leverbaar

€ 22,99

Niet leverbaar


Beschrijving De meisjes van mevrouw De Wit

Pas sinds een paar jaar is er serieuze aandacht voor een van de ergste misdrijven: het dwingen van jonge, vaak minderjarige meisjes tot seks. De daders werden voorheen loverboys genoemd, maar tegenwoordig noemen we ze tienerpooiers. Want dat zijn het. Keiharde, gewetenloze criminelen.

Valérie Lempereur kwam in aanraking met slachtoffers in het opvanghuis van Anita de Wit, iemand die dag in dag uit haar best doet om deze meisjes weer een menswaardig bestaan te geven. Ze wist dat ze geconfronteerd zou worden met vreselijke verhalen, maar dat de misstanden zo gruwelijk zouden zijn, had ze nooit kunnen bevroeden.

De meisjes van mevrouw De Wit is een onthutsend boek. Valérie is erin geslaagd om de meisjes die mensonterende ervaringen hebben ondergaan, een eigen stem te geven. Ze zijn beschadigd, maar ze hebben ook dromen en willen weer kunnen lachen. Dit zijn hun verhalen.


ISBN
9789048867752
Pagina's
272
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lebowski

Literaire non-fictie