Boekhandel Douwes Den Haag

Aardappelbijbel

Van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren

Jacques Hermus

Aardappelbijbel

Aardappelbijbel

Van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren

Aardappelbijbel

Verschijnt binnenkort

 

Hét naslagwerk voor elke liefhebber van de aardappel


Nog te verschijnen

€ 34,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Aardappelbijbel

In Aardappelbijbel van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.


ISBN
9789048872466
Pagina's
496
Verschijnt
Rubriek
Culinair
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Carrera

Culinair