Boekhandel Douwes Den Haag

Het spel

J.D. Barker

Het spel

Het spel

Het spel

 

‘Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.’ Vrij NederlandAbby en Brendan Hollander kampen met relatieproblemen en proberen hun huwelijk te redden door met een relatietherapeut te praten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Het spel

‘Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.’ Vrij Nederland

Abby en Brendan Hollander kampen met relatieproblemen en proberen hun huwelijk te redden door met een relatietherapeut te praten. Die adviseert hun de app Sugar & Spice uit te proberen, een seksueel getinte versie van het spel Doen, durven of de waarheid.

Het spel begint onschuldig en lijkt wonderen te doen voor hun relatie, maar de opdrachten worden steeds grimmiger. Het stel valt voor de geldprijzen die de app belooft en raken zo compleet in de ban van het spel. En dan begint het spel zich tegen hen te keren. Abby en Brendan komen in een zenuwslopende klopjacht terecht en het is nog maar de vraag of ze het er levend vanaf brengen.

In de pers

'Weer een echte pageturner van J.D. Barker.'***VN Detective & Thrillergids

‘Barker is een meester in het vertellen van rauwe, bloedstollende verhalen waar je niets van wilt missen.’ ThrillZone.nl

‘En als je denkt dat de spanning niet heftiger kan worden zet Barker er een tandje bij. Om dan ook nog eens met een verrassend slot te komen. Nagelbijtend, op het puntje van je stoel, en welke andere clichés we nog meer in de kast hebben liggen – dit boek kost u minimaal een etmaal uw nachtrust. UnputdownableVN Detective & Thrillergids

‘Spannend tot de laatste bladzijde.’ Vrouwenthrillers.nl


ISBN
9789049203351
Pagina's
432
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Spanning