Boekhandel Douwes Den Haag

De winter voorbij

Isabel Allende

De winter voorbij

De winter voorbij

De winter voorbij

 

In De winter voorbij van Isabel Allende kruisen drie mensen elkaars pad: een Amerikaan met pensioen, een vrijgezelle Chileense vrouw en een jonge illegale immigrante op de vlucht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 13,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De winter voorbij

Dwarsligger 703 is De winter voorbij van Isabel Allende, een rijke en hartverwarmende roman over moed en immigratie, ouderdom en een tweede kans.New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval kruisen drie mensen elkaars pad: een gedesillusioneerde Amerikaan met pensioen, een vrijgezelle Chileense vrouw van begin zestig en een jonge illegale immigrante, op de vlucht voor drugscriminelen. Ze raken tegen wil en dank verzeild in een soort roadmovie waarin ze zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Tijdens deze bizarre tocht leren ze elkaar steeds beter kennen en langzaam vallen voor de lezer alle puzzelstukjes op hun plaats.4 sterren ‘Prachtige roman over verdriet, eenzaamheid, liefde en verlangen. Maar ook over tweede kansen. Die heeft dit boek met zijn sterke en intrigerende plot niet nodig. Hier is alles in één keer raak.’ – VN Detective & Thrillergids4 sterren ‘Heerlijk boek, Allende schrijft met een enorme vaart.’ – NCRV Gids


ISBN
9789049808242
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dwarsligger

Vertaalde literaire roman, novelle