Boekhandel Douwes Den Haag

Zo kan het ook

Optimistisch over een gezamenlijke, bio-geïnspireerde toekomst

Jaco Appelman & Mireille Langendijk

Zo kan het ook

Zo kan het ook

Optimistisch over een gezamenlijke, bio-geïnspireerde toekomst

Zo kan het ook

 

Wij zijn natuur. Door onszelf als onderdeel te zien van de natuur, zijn we in staat oplossingen te bedenken die bijdragen aan een gezonde, natuurlijke en sociale omgeving. De natuur heeft al miljarden jaren geëxperimenteerd met wat wel en niet goed werkt op deze planeet.


Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zo kan het ook

Wij zijn natuur. Door onszelf als onderdeel te zien van de natuur, zijn we in staat oplossingen te bedenken die bijdragen aan een gezonde, natuurlijke en sociale omgeving. De natuur heeft al miljarden jaren geëxperimenteerd met wat wel en niet goed werkt op deze planeet. Door daar voorbeeld aan te nemen maken we enorme sprongen vooruit.

Bio Inspired Innovation is een voorbeeld van deze nieuwe richting van denken, doen en innoveren. Zo kan het ook laat zien hoe we welvaart kunnen creëren, gezondheid kunnen bevorderen, biodiversiteit kunnen vergroten en fijner kunnen samenleven door de natuur als inspiratiebron te gebruiken. Het resultaat? Een vitale, veerkrachtige samenleving op een prachtige planeet.

Jaco Appelman is coördinator van Bio Inspired Innovation bij de Universiteit van Utrecht. ‘We moeten zo snel mogelijk veranderen van een verdienmodel waarbij het loont om de natuur te beschadigen, naar eentje waarbij het loont om de natuur te herstellen.’

Mireille Langendijk is architecte, door het toepassen van op de natuur geïnspireerde ontwerpprincipes/technieken komt zij tot integrale ontwerp oplossingen.

biodiversiteit, circulaire economie, duurzame samenleving, duurzaamheid, natuurbescherming


ISBN
9789050117432
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren