Boekhandel Douwes Den Haag

Eén aap is geen aap

behalve een orang oetan

Victoria Farkas

Eén aap is geen aap

Eén aap is geen aap

behalve een orang oetan

Eén aap is geen aap

 

Apen behoren tot de populairste dieren, misschien wel, omdat ze een beetje op ons lijken. In 'Een aap is geen aap' komen 53 apen aan bod, Victoria neemt je mee naar apen van de oude en de nieuwe wereld, dwergapen, halfapen en mensapen stelt ze aan je voor: waar leven ze, hoe leven ze en hoe zien ze er uit.


Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Eén aap is geen aap

Apen behoren tot de populairste dieren, misschien wel, omdat ze een beetje op ons lijken. In 'Een aap is geen aap' komen 53 apen aan bod, Victoria neemt je mee naar apen van de oude en de nieuwe wereld, dwergapen, halfapen en mensapen stelt ze aan je voor: waar leven ze, hoe leven ze en hoe zien ze er uit. En bij elke apensoort een aantal leuke of gekke weetjes waardoor je ze nooit meer vergeet.

Kinderen ontdekken de apenwereld. Alle families zijn vertegenwoordigd, van kapucijnaap tot grijpstaartaap en van halfaap tot mensaap. De meeste apen in dit boek zijn in de Apenheul of andere Nederlandse dierentuinen te zien.

- Kinderen leren 53 apensoorten kennen
- Vol informatie en leuke weetjes over apen
- 50 Jaar Apenheul in 2021

Victoria Farkas is kinderboekenschrijfster, educator in Apenheul, natuurnerd en dierenliefhebber. Ze laat zich graag verwonderen door de natuur. Nadat ze eerst drie jaar als onderwijzeres voor de klas stond, begon ze met het schrijven van kinderboeken. Inmiddels heeft ze al meer dan vijftien kinder- en jeugdboeken geschreven. Bij KNNV Uitgeverij verscheen in 2020 Het andere dierenboek.


ISBN
9789050118088
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
223
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Natuur, plant, dier (< 12 jaar)