Boekhandel Douwes Den Haag

Zakgids Vlinders van de Benelux

Meer dan 100 soorten ontdekken en herkennen

Wil Leurs & Marc Guyt

Zakgids Vlinders van de Benelux

Zakgids Vlinders van de Benelux

Meer dan 100 soorten ontdekken en herkennen

Zakgids Vlinders van de Benelux

 

Deze nieuwe vlindergids voor onderweg brengt meer dan 100 dagvlinders van de Benelux in beeld. Met behulp van duidelijke foto's en zoektips kun je veel algemene soorten ontdekken en leren herkennen.


Nog te verschijnen

€ 17,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zakgids Vlinders van de Benelux

Deze vlindergids past in elke binnenzak en helpt je alle vlinders van de Benelux gemakkelijk te herkennen aan de hand van heldere foto's en beschrijvingen. De gids bevat compacte informatie over de belangrijkste uiterlijke kenmerken, habitat, waardplant en verspreiding.

- Alle soorten van de Benelux
- Volledig geïllustreerd met duidelijke foto's
- Met zoektips en wetenswaardigheden

Ook soorten die recent in Nederland zijn waargenomen zijn opgenomen. Een extra hoofdstuk behandelt de vlinders in de Eifel. De prachtige en duidelijke afbeeldingen helpen bij het vaststellen welke vlinder je ziet.

Dit is het derde deel in de serie KNNV zakgidsen. In samenwerking met de Vlinderstichting en Natuurpunt België.

Wil Leurs is medeauteur en fotograaf van de Basisgids stinzenplanten. Hij werkt als analist hydrobiologie voor Wetterskip Fryslân en is gespecialiseerd in algen en waterplanten. Daarnaast fotografeert hij onder andere al vele jaren de insectenwereld.

Marc Guyt is oprichter en eigenaar natuur beeldbank AGAMI, en enthousiast vogel- en natuurfotograaf en wereldreiziger. Hij is ook medeoprichter en organisator van de Texel Big Day, een uniek vogelevent voor het goede doel.


ISBN
9789050118194
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Natuur