Boekhandel Douwes Den Haag

Alle kenmerken in beeld

Handboek Europese vogels SET

deel 1 en 2

Nils van Duivendijk

Handboek Europese vogels SET

Alle kenmerken in beeld

Handboek Europese vogels SET

deel 1 en 2

Alle kenmerken in beeld: Handboek Europese vogels SET

 

“Dit boek is hét standaardwerk voor vogelherkenning.” - Ruud van BeusekomOp werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 99,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Alle kenmerken in beeld: Handboek Europese vogels SET

Wil je vanaf nu elke Europese vogelsoort in alle kleden en in elk jaargetijde kunnen herkennen? Dan is Handboek Europese vogels precies wat je nodigt hebt! Deze baanbrekende tweedelige set biedt alle denkbare informatie over kenmerken, rui, leeftijd en geslacht. Met trefzekere foto’s, gemaakt door gerenommeerde vogelfotografen, worden precies die kenmerken afgebeeld die voor determinatie van belang zijn. Relevante informatie, alsmede de ruime ervaring van de auteur en hoogwaardige vogelfoto’s, komen in dit boek heel overzichtelijk bij elkaar.

• Alle herkenbare kleden per soort worden afgebeeld en behandeld
• De relevante kenmerken zijn in één oogopslag voor elke soort zichtbaar
• De kenmerken worden secuur aangeduid d.m.v. streepjes en korte teksten

Handboek Europese vogels is het meest uitgebreide vogeldeterminatiewerk in Europa en vanwege de vernieuwende opzet uniek in zijn soort. Nooit eerder werd zo veel informatie, zo overzichtelijk en zo compleet bij elkaar gebracht. Dit nieuwe standaardwerk mag niet ontbreken in de bibliotheek van elke vogelaar, van beginner tot gevorderde.

Nils van Duivendijk is van beroep longfunctieanalist, maar al van kinds af aan fanatiek vogelaar met een grote belangstelling voor determinatie. Hij is de auteur van Dutch Birding Kenmerkengids en Advanced Bird ID Guide.

Marc Guyt is oprichter en eigenaar van natuurbeeldbank AGAMI, enthousiast vogel- en natuurfotograaf en wereldreiziger. Medeoprichter en organisator van de Texel Big Day, een uniek vogelevent voor het goede doel.


ISBN
9789050118521
Pagina's
1048
Verschenen
Serie
Alle kenmerken in beeld
NUR
435
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Vogels