Boekhandel Douwes Den Haag

De geheimen van het weer

Herken voortekens in wolken, wind, heuvels, straten, planten, dieren en dauwdruppels

Tristan Gooley

De geheimen van het weer

De geheimen van het weer

Herken voortekens in wolken, wind, heuvels, straten, planten, dieren en dauwdruppels

De geheimen van het weer

 

De wereld van het weer blijft voor velen ondoorgrondelijk. Door goed naar de natuur te kijken kun je zelf ook veel over het weer te weten komen. En zelf voortekens herkennen in wolken, wind, heuvels, straten, planten, dieren en dauwdruppels.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving De geheimen van het weer

De wereld van het weer blijft voor velen ondoorgrondelijk. Door goed naar de natuur te kijken kun je zelf ook veel over het weer te weten komen. En zelf voortekens herkennen in wolken, wind, heuvels, straten, planten, dieren en dauwdruppels. 'De geheimen van het weer' is geen gewoon weerboek. Tristan Gooley heeft geweldige tips en trucs die je helpen om prachtige weerpatronen te ontdekken en te doorgronden.
Al wandelend door de straat of in het veld leer je waarop je moet letten. De patronen zijn overal te vinden, in de lucht en in het landschap om ons heen. Buiten zijn krijgt op die manier een extra dimensie. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe fascinerend het microklimaat is. Of je nu in de stad, op het strand of midden in het bos wandelt. 
Het boek staat boordevol weetjes en geweldige verhalen en laat je op een andere, bewustere manier naar je omgeving kijken.


ISBN
9789050119252
Pagina's
472
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Natuur