Boekhandel Douwes Den Haag

John Lennon

Maria Isabel Sánchez Vegara & Octavia Bromell

John Lennon

John Lennon

John Lennon

 

Dit boek is onderdeel van de serie ‘Little People, BIG DREAMS’, waarmee kinderen én volwassenen de levensverhalen ontdekken van belangrijke personen uit de wereld van muziek, wetenschap, sport, literatuur, kunst en filosofie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving John Lennon

Dit boek is onderdeel van de serie ‘Little People, BIG DREAMS’, waarmee kinderen én volwassenen de levensverhalen ontdekken van belangrijke personen uit de wereld van muziek, wetenschap, sport, literatuur, kunst en filosofie. Bijzondere en inspirerende mensen zoals John Lennon, van wie we veel kunnen leren. Elk deel laat zien hoe hun leven begon met een grote droom en leidde tot een prominente plek in de wereldgeschiedenis.

John Lennon
(Liverpool, 9 oktober 1940 -
New York City, 8 december 1980)

Toen John Lennon met een paar jongens op school een bandje begon, had hij nooit kunnen voorzien dat de wereld van de muziek daarna nooit meer hetzelfde zou zijn. Met hun opwindende nieuwe geluid, rebelse houding en talent voor het schrijven van liedjes viel het publiek als een blok voor The Beatles.
Vandaag de dag herinneren we ons John niet alleen als muzikaal icoon, maar ook als een voorvechter van wereldvrede. Achter in dit boek bevindt zich een tijdlijn met biografie en foto’s over het inspirerende leven van deze musicus en dromer.


ISBN
9789051169805
Pagina's
36
Verschenen
NUR
212
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Vier Windstreken