Boekhandel Douwes Den Haag

De vaalrode vlieger

Jan Veenstra

De vaalrode vlieger

De vaalrode vlieger

De vaalrode vlieger

 

De mooiste verhalen ontstaan rond het vuur. Dat geldt ook voor de hoofdpersoon van deze roman. Ook al zit hij alleen bij de vlammen; hij vertelt een nacht lang aan een geëmigreerd vakantievriendje van vroeger, waarom hij nooit heeft teruggeschreven, hem nooit is komen opzoeken, zelfs niet is vertrokken uit zijn dorp.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 26,00


Beschrijving De vaalrode vlieger

De mooiste verhalen ontstaan rond het vuur. Dat geldt ook voor de hoofdpersoon van deze roman. Ook al zit hij alleen bij de vlammen; hij vertelt een nacht lang aan een geëmigreerd vakantievriendje van vroeger, waarom hij nooit heeft teruggeschreven, hem nooit is komen opzoeken, zelfs niet is vertrokken uit zijn dorp. Anna kwam er tussen!

Ooit speelden de jongens op het strand met een vlieger. De erotische spanning tussen de volwassenen merkten ze niet. Het werd een zomer die nog lang bleef nazinderen. In de roman ontspint zich het verhaal over rouw, obsessie, gebondenheid en weemoed.

Al jaren is Jan Veenstra als schrijver en als ‘meewerkend voorman’ van Theaterschuur Linde een vaste waarde in cultureel Drenthe. Hij schreef romans, verhalen en toneelstukken. Samen met Marga Kool schreef hij columns.


ISBN
9789054524199
Pagina's
300
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Passage

Romans