Boekhandel Douwes Den Haag

PMC Compact

projectmatig creëren binnen handbereik

Jo Bos & Marlet Hesselink & Ernst Harting

PMC Compact

PMC Compact

projectmatig creëren binnen handbereik

PMC Compact

 

Projectmatig Creeren is een van de toonaangevende methoden op gebied van projectmanagement in Nederland. Sinds de eerste publicatie in 1998 hebben persoonlijk commitment, leiderschap, energie, bezieling en verbinding een vaste plaats veroverd in de 'normale' projectmanagementtaal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving PMC Compact

Projectmatig Creeren is een van de toonaangevende methoden op gebied van projectmanagement in Nederland. Sinds de eerste publicatie in 1998 hebben persoonlijk commitment, leiderschap, energie, bezieling en verbinding een vaste plaats veroverd in de 'normale' projectmanagementtaal. Inmiddels hebben duizenden projectmanagers zich de principes van Projectmatig Creeren (PMC) eigen gemaakt en is deze aanpak bij tal van organisaties tot de standaard verheven.
Vele malen kregen wij het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen in een compacte uitgave samen te brengen. In PMC Compact, een handzame gids voor projectmanagers, opdrachtgevers en teamleden, vindt u de essentie en werkvormen van Projectmatig Creeren in overzichtelijke stappen uitgelegd, voorzien van veel tips uit de praktijk.

Jo Bos en Ernst Harting publiceerden Projectmatig Creeren 2.0. Ze zijn partners van Phoas, bureau voor organisatieontwikkeling. Marlet Hesselink is adviseur bij Phaos. Alle drie hebben zij een jarenlange ervaring in het leiden en begeleiden van projecten en programma's. Vanuit hun adviespraktijk werken zij intensief aan de professionalisering van projectmanagaement in allerlei organisaties.


ISBN
9789055947089
Pagina's
160
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scriptum Books

Management en Economie