Boekhandel Douwes Den Haag

Feng Shui Modern

Cliff Tan

Feng Shui Modern

Feng Shui Modern

Feng Shui Modern

 

Ga ik beter slapen als ik mijn bed op een andere plek zet? Ben ik succesvoller op mijn werk als ik mijn bureau verschuif? Verandert mijn leven echt als ik mijn woning verander? Werkt feng shui eigenlijk wel?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Feng Shui Modern

Ga ik beter slapen als ik mijn bed op een andere plek zet? Ben ik succesvoller op mijn werk als ik mijn bureau verschuif? Verandert mijn leven echt als ik mijn woning verander? Werkt feng shui eigenlijk wel? Het antwoord op al deze vragen is ja.

In Feng Shui Modern leer je van CLiff Tan hoe je met behulp van feng shui elke kamer inricht en elke ruimte optimaal gebruikt, zodat je huis gaat aanvoelen als een gelukkige, gezonde oase. Aan de hand van het mystieke aspect van deze oude praktijk laat hij de logica erachter zien. Want daar gaat het bij feng shui om: begrijp je de logica eenmaal, dan werkt het elke keer. Geen enkele kamer is te moeilijk, geen enkel probleem is onoplosbaar voor feng shui.

Daarom passen de mensen het ook al duizenden jaren toe. Zodra je je prettig voelt in een ruimte, verandert je hele perspectief. Zo eenvoudig is het.

Cliff Tan combineert in zijn werk architectuur met feng shui. Op TikTok heeft hij meer dan een miljoen volgers en zijn video's met uitleg over feng shui zijn miljoenen keren bekeken.

Dura Lee is Zuid-Koreaans kunstenares en illustrator.


ISBN
9789056150006
Pagina's
190
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Noordboek

Esoterie