Boekhandel Douwes Den Haag

Tijd

Een reis door het grootste mysterie van ons heelal

Colin Stuart

Tijd

Tijd

Een reis door het grootste mysterie van ons heelal

Tijd

 

Als onderwerp heeft het generaties wetenschappers en historici perplex doen staan en gefascineerd. Het heeft in het verleden de meest intrigerende vragen opgeroepen, die vandaag de dag in de wetenschap nog steeds leven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 16,90


Beschrijving Tijd

Als onderwerp heeft het generaties wetenschappers en historici perplex doen staan en gefascineerd. Het heeft in het verleden de meest intrigerende vragen opgeroepen, die vandaag de dag in de wetenschap nog steeds leven. Kan de tijd worden gestopt? Is tijdreizen mogelijk? Bestaat tijd eigenlijk wel...? In deze tien korte hoofdstukken duikt Colin Stuart in deze grote vragen en openbaart hij de meest ontzagwekkende en onthullende zaken die we allemaal over tijd zouden moeten weten. Een perfect boek voor lezers van Carlo Rovelli en iedereen die gefascineerd is door de ruimte en het heelal. En voor wie weinig tijd heeft, maar wel nieuwsgierig is.

Colin Stuart is een astronomieauteur. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 350.000 exemplaren verkocht en ze zijn vertaald in 21 talen. Hij schrijft onder meer voor The Guardian, Wall Street Journal en New Scientist en was onder andere te zien bij de BBC.


ISBN
9789056155506
Pagina's
112
Verschenen
NUR
910
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Noordboek