Boekhandel Douwes Den Haag

61 eilanden in de Waddenzee

Een ontdekkingsreis

Evert Jan Prins

61 eilanden in de Waddenzee

61 eilanden in de Waddenzee

Een ontdekkingsreis

61 eilanden in de Waddenzee

 

Evert Jan Prins brengt als eerste alle 61 bewoonde en onbewoonde Waddeneilanden in beeld met schitterende fotografie en unieke reisverhalen. De Nederlandse, Duitse en Deense eilanden kennen landschappelijk en historisch veel overeenkomsten, maar de auteur laat ook feilloos het eigen karakter van ieder eiland zien.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 49,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving 61 eilanden in de Waddenzee

Evert Jan Prins brengt als eerste alle 61 bewoonde en onbewoonde Waddeneilanden in beeld met schitterende fotografie en unieke reisverhalen. De Nederlandse, Duitse en Deense eilanden kennen landschappelijk en historisch veel overeenkomsten, maar de auteur laat ook feilloos het eigen karakter van ieder eiland zien. Hij neemt de tijd om de inwoners aan het woord te laten, heeft veel oog voor de cultuurhistorie en overal is de overweldigende natuur aanwezig. Een schitterend cadeauboek met meer dan 500 foto’s en kaarten over dit geweldige gebied dat aangewezen is als Unesco Werelderfgoed.

Evert Jan Prins is kenner van het Waddengebied en heeft jarenlang rondgezworven om alle eilanden te kunnen bezoeken.


ISBN
9789056156732
Pagina's
400
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordboek