Boekhandel Douwes Den Haag

Wandelgids Hondsrugpad

Wandelen door de prehistorie, esdorpen en ongerepte natuur

Fokko Bosker

Wandelgids Hondsrugpad

Wandelgids Hondsrugpad

Wandelen door de prehistorie, esdorpen en ongerepte natuur

Wandelgids Hondsrugpad

 

Het is in 2021 gemarkeerde Hondsrugpad | Hünenweg is deels zo oud als Metusalem en toch volledig nieuw. De route is negen etappen, tevens voorzien van zeven rondwandeling en verbindingsroutes vanaf Assen en Coevorden volgt middeleeuwse karrensporen, prehistorische veenpaden en de indrukwekkende hunebedden op de Hondsrug en voert door uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en akkers.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wandelgids Hondsrugpad

Het is in 2021 gemarkeerde Hondsrugpad | Hünenweg is deels zo oud als Metusalem en toch volledig nieuw. De route is negen etappen, tevens voorzien van zeven rondwandeling en verbindingsroutes vanaf Assen en Coevorden volgt middeleeuwse karrensporen, prehistorische veenpaden en de indrukwekkende hunebedden op de Hondsrug en voert door uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en akkers.

Fokko Bosker is schrijver van wandelboeken en ontwerper van routes. Zijn verhalen leveren een dwarsdoorsnede op van al het schoons dat Nederland de voetreiziger te bieden heeft. Hij gidst de lezer en wandelaar door het landschap en belicht de aardkundige geschiedenis en verbindt die met de rijke cultuurhistorie en natuurbeleving.


ISBN
9789056157500
Pagina's
240
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Noordboek