Boekhandel Douwes Den Haag

Al wat goud op de bergen is

C Pam Zhang

Al wat goud op de bergen is

Al wat goud op de bergen is

Al wat goud op de bergen is

 

Tijdens de Amerikaanse goudkoorts vluchten twee kinderen door het Wilde Westen met het lijk van hun vader in een kist.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 23,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Al wat goud op de bergen is

Ba sterft gedurende de nacht, Ma was al verdwenen. De Chinees-Amerikaanse Lucy en Sam, twaalf en elf jaar, zijn plotseling alleen en op de vlucht. Ze laten het berooide, stoffige Amerikaanse mijnstadje achter zich en zwerven met het lichaam van hun vader door een meedogenloos landschap, bezaaid met gigantische buffelbotten, tijgerpootafdrukken en vol met onbetrouwbare bandieten, op zoek naar een plek om Ba te begraven en opnieuw te beginnen.Al wat goud op de bergen is is een overweldigend avonturenverhaal dat de stereotypen van de klassieke western op zijn kop zet. Een onvergetelijk verhaal over het verlangen van een immigrantenkind naar een thuis, en een opmerkelijke roman over familieleden die door herinneringen en geheimen verbonden zijn.


ISBN
9789056726829
Pagina's
336
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Signatuur

Vertaalde literaire roman, novelle