Boekhandel Douwes Den Haag

Het dwarse vogelboek

Angsthazen, showpikken en andere vogels

Siegfried Woldhek

Het dwarse vogelboek

Het dwarse vogelboek

Angsthazen, showpikken en andere vogels

Het dwarse vogelboek

 

Mensen zijn gek op vogels. Zo ook meestertekenaar Siegfried Woldhek. In de jaren tachtig was hij directeur van Vogelbescherming. De laatste jaren heeft hij het karakter van het vogelen zien veranderen: de moderne vogelaar springt in de auto om een zeldzame soort te scoren.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 29,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het dwarse vogelboek

Mensen zijn gek op vogels. Zo ook meestertekenaar Siegfried Woldhek. In de jaren tachtig was hij directeur van Vogelbescherming. De laatste jaren heeft hij het karakter van het vogelen zien veranderen: de moderne vogelaar springt in de auto om een zeldzame soort te scoren. Zodra er een vinkje bij de naam kan worden gezet, gaat de wedstrijd weer door, op naar de volgende soort.

Voor Woldhek is dit een karikatuur van het vogelkijken. Voor hem ligt het genot in het openen van al je zintuigen en je verwonderen over de kleuren, geluiden en gedragingen die je dan beleeft. In Het dwarse vogelboek zijn de mooiste vogelfoto’s verzameld die hij in Nederland en daarbuiten maakte. Ze zijn voorzien van Woldheks ironische én leerzame commentaar, dat vele vogelliefhebbers zal verrassen.

‘Siegfried Woldhek weet veel van vogels en heeft er een eigen kijk op. Dat blijkt wel uit de tekst in dit prachtige kijkboek. Maar ze vastleggen met foto’s, die zowel actie als karakter vertonen kan hij ook. Dat bewijst hij in dit bijzondere boek, vol met inspirerende foto’s.’ Frans LantingISBN
9789057599668
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Podium b.v. Uitgeverij

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren