Boekhandel Douwes Den Haag

Wat je wél kunt doen

De Groene Vijf voor een duurzaam leven

Alfred Slomp

Wat je wél kunt doen

Wat je wél kunt doen

De Groene Vijf voor een duurzaam leven

Wat je wél kunt doen

 

'Wat je wél kunt doen' is een praktische en haalbare gids voor iedereen die niet bij de pakken neer wil zitten maar in actie wil komen, om zo zelf en samen met anderen het verschil te maken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,99


Beschrijving Wat je wél kunt doen

Steeds meer mensen voelen de urgentie om duurzamer te gaan leven. Maar met welke keuzes maak je nu echt verschil? En hoe houd je vol?

In 'Wat je wél kunt doen' wijst Alfred Slomp op de Groene Vijf waarmee je de meeste impact maakt: anders reizen, anders eten, energiezuinig wonen, minder nieuwe spullen kopen en werken aan een systeemverandering. Hij beschrijft niet alleen de dilemma’s, uitdagingen en kansen, maar geeft vooral veel tips die jij vandaag al kunt toepassen.

'Wat je wél kunt doen' is een praktische en haalbare gids voor iedereen die niet bij de pakken neer wil zitten maar in actie wil komen, om zo zelf en samen met anderen het verschil te maken.


‘Een van de meestgestelde vragen die ik hoor over eerlijk en duurzaam leven is: waar kan ik nu in mijn huishouden al mee beginnen? Dit boek geeft antwoord op die vraag, met een toonzetting waarbij het glas niet halfleeg is, maar juist halfvol. Aanbevolen!’ - Paul Schenderling, econoom, schrijver en spreker


ISBN
9789058042101
Pagina's
160
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Plateau

Wonen en Lifestyle