BIER IS EEN WELKOME GAST BIJ ELKE BARBECUE. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN LIEFDE VOOR GRILLEN EN BROUWEN. DE VUISTREGEL IS: JE MAAKT HET GERECHT MET HET TYPE BIER DAT JE ERBIJ ZOU WILLEN DRINKEN.
Maak kennis met de veelzijdigheid van de kamado-BBQ met behulp van de ruim 40 unieke recepten in dit boek. Van roken en stomen tot bakken en braden, Oliver Sievers, wereldkampioen BBQ, laat je in dit boek zien hoe je de keramische barbecue bedient, welke accessoires je nodig hebt en welke rubs en sauzen het best bij je recept passen.
HOT & FAST; EEN BEKENDE BBQ-TERM. ALHOEWEL HET HEERLIJK IS OM UITGEBREID TE BARBECUËEN, HEBBEN WE ER NIET ALTIJD TIJD VOOR EN ZIN IN. CHEF-KOK ZOWIE TAK LAAT JE MET DIT ULTIEME BARBECUEBOEK ZIEN DAT HET MOGELIJK IS OM SNELLE, EENVOUDIGE GERECHTEN TE SERVEREN.