Boekhandel Douwes Den Haag

Plenty

groente genoeg om heel lekker te koken

Jonathan Lovekin & Yotam Ottolenghi

Plenty

Plenty

groente genoeg om heel lekker te koken

Plenty

 

Verkozen tot een van de 10 'Beste Kookboeken Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd!, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken120 originele gerechten die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen en paddenstoelen!Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Plenty

Verkozen tot een van de 10 'Beste Kookboeken Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd!, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken

120 originele gerechten die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen en paddenstoelen!

Plenty
is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen en paddenstoelen.

Met Plenty introduceerde Ottolenghi een geheel nieuwe en spannende keuken, met tot dan toe relatief onbekende ingrediƫnten. Inmiddels zijn er ruim 150.000 exemplaren van het boek verkocht en is Ottolenghi een begrip geworden.


ISBN
9789059563797
Pagina's
288
Verschenen
NUR
444
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers