Nederlandse editie
Nederlandse editie
Na Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi!100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keukenComfortfood à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken.
Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar
Na Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi!
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken
Comfortfood à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, die je herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag. Klassieke geroosterde kip met orzo, een vega venkel-courgettelasagne of Kaiserschmarrn met pruimencompote: van voorgerecht tot dessert biedt Comfort een verzameling supersmakelijke en troostrijke recepten. Eten om in je eentje van te genieten of om te delen, als je je gezin, familie of vrienden wilt verwennen.
- wereldwijd comfortfood met de magische Ottolenghi-touch
- vertrouwd én verrassend eten met de smaak van thuis
- van voorgerecht tot dessert: soepen, salades, groente-, rijst- en stoofgerechten, ovenschotels, brood en zoetigheden
- met tips voor variatie en voorbereiding
Comfort brengt invloeden bij elkaar uit onder meer Italië, Duitsland en Maleisië, samen met culinaire ervaring opgedaan in steden als Jeruzalem, Amsterdam, Londen en New York. De recepten zijn tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend, herkenbaar én creatief. Van Yotams Hollandse appeltaart en de ultieme bolognese tot een romige aubergine-paprikasoep: dit is eten waar je warm van wordt.
GEZIEN IN onder meer Foodies, Delicious, Volkskrant Magazine, Trouw, AD Mezza, Margriet, Beaumonde, Telegraaf VROUW en Libelle.
'Ottolenghi heeft het weer geflikt. Zijn boek heeft zo'n nieuwe benadering en sfeer dat het bijna onmogelijk is niet voor de bijl te gaan. Onmiskenbaar Ottolenghi en tegelijkertijd op een andere manier fris, verrassend en aanlokkelijk.' - Hiske Versprille, Volkskrant
Culinair icoon.- Trouw
In het nieuwe kookboek van Ottolenghi draait het voornamelijk om het fijne gevoel van thuis en de viering van eten. Combineer dit met zijn persoonlijke verhalen en die van zijn mede-chefs, en je creëert een prachtig exemplaar met genot en emotie. - Foodies
In Comfort heeft Yotam Ottolenghi weer ruim honderd steengoede recepten verzameld. JAN Magazine
'Comfortfood op z'n best.' - De Smaak van Italië