Boekhandel Douwes Den Haag

Sichuan

De authentieke smaken van de West-Chinese keuken

Fuchsia Dunlop & Yuki Sugiura

Sichuan

Sichuan

De authentieke smaken van de West-Chinese keuken

Sichuan

 

Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek Sichuan Cookery, - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon.


Levertijd op aanvraag

€ 42,00

Levertijd op aanvraag


Beschrijving Sichuan

Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek Sichuan Cookery, - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon. Sichuan voegt meer dan 70 recepten toe aan de originele bestseller en toont Dunlops ongeëvenaarde kennis van de smaken, texturen en sensaties van de Sichuan keuken.

Sichuan laat zien hoe je klassiekers kunt recreëren, zoals Mapo Tofu, dubbel gebakken varkensvlees en Gong Bao Kip, of traditionele recepten, zoals Bang Bang Kip, gekruide komkommer salade en groene bonen in gembersaus. Met prachtige eet- en reisfotografie en versterkt door de culinaire en culturele geschiedenis van de regio geeft Sichuan een heerlijk inzicht in één van de meest bijzondere keukens ter wereld.


ISBN
9789059569782
Pagina's
496
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers