Boekhandel Douwes Den Haag

St. JOHN Het kookboek

De moderne Britse keuken van kop tot staart

Trevor Gulliver & Fergus Henderson

St. JOHN Het kookboek

St. JOHN Het kookboek

De moderne Britse keuken van kop tot staart

St. JOHN Het kookboek

 

De grondleggers van no waste-cooking en nose to tail-cookingHet Londonse restaurant St. JOHN is opgericht in 1994 en staat bekend om zijn eenvoud, zijn respect voor hoogwaardige ingrediënten en is een pionier op gebied van no waste cooking - ze streven ernaar om elk onderdeel van een ingrediënt te gebruiken: van overgebleven oud brood wordt pudding gemaakt, botten zijn de basis voor geurige en krachtige bouillons en de meestal ongebruikte delen van het dier (zoals de tong) worden de held van een gerecht.St.


Nog te verschijnen

€ 35,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving St. JOHN Het kookboek

De grondleggers van no waste-cooking en nose to tail-cooking

Het Londonse restaurant St. JOHN is opgericht in 1994 en staat bekend om zijn eenvoud, zijn respect voor hoogwaardige ingrediënten en is een pionier op gebied van no waste cooking - ze streven ernaar om elk onderdeel van een ingrediënt te gebruiken: van overgebleven oud brood wordt pudding gemaakt, botten zijn de basis voor geurige en krachtige bouillons en de meestal ongebruikte delen van het dier (zoals de tong) worden de held van een gerecht.

St. JOHN het kookboek is een viering van 25 jaar onvergetelijk, innovatief eten. Fergus Henderson en Trevor Gulliver verwelkomen je in hun wereldberoemde restaurant en nodigen je uit hun eten te beleven; van kop tot staart!


ISBN
9789059569867
Pagina's
336
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren