Boekhandel Douwes Den Haag

Flavour

Heel veel groenten, nog meer smaak

Yotam Ottolenghi

Flavour

Flavour

Heel veel groenten, nog meer smaak

Flavour

 

NEDERLANDSTALIGE EDITIEYotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 33,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Flavour

NEDERLANDSTALIGE EDITIE
Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.

In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.


ISBN
9789059569911
Pagina's
320
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair