Boekhandel Douwes Den Haag

Bruis

Bruis

Barbara Serulus & Elise van Iterson

Bruis

Bruis

Bruis

Bruis

 

Fermentatie brengt heerlijke non-alcholische drankjes voort. Denk aan een kombucha, of een waterkefir. Bruis vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken zelf te brouwen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Bruis

Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.
Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken
een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil consumeren én een probiotische boost wil geven aan zijn lichaam. Dit boek vertelt je alles wat je nodig hebt om deze gezonde en alcoholvrije dranken eigenhandig te brouwen thuis. Je vindt heldere recepten die stap-voor-stap geïllustreerd worden, behapbare wetenschappelijke informatie over het fermentatieproces en sappige anekdotes over de herkomst van deze bijzondere drankjes.


ISBN
9789063695538
Pagina's
144
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BIS Publishers

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren