Boekhandel Douwes Den Haag

Vaarwijzer Het Deltagebied

Zeeland en de Zuid-Hollandse stromen

Olav Cox

Vaarwijzer Het Deltagebied

Vaarwijzer Het Deltagebied

Zeeland en de Zuid-Hollandse stromen

Vaarwijzer Het Deltagebied

 

Voor watersporters die het vaargebied tussen Zeeland en Zuid-Holland willen ontdekken is de ‘Vaarwijzer Het Deltagebied’ de perfecte gids. Deze herziene Vaarwijzer van Hollandia biedt inzicht in een van de interessantste vaargebieden in Nederland.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 37,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vaarwijzer Het Deltagebied

Voor watersporters die het vaargebied tussen Zeeland en Zuid-Holland willen ontdekken is de ‘Vaarwijzer Het Deltagebied’ de perfecte gids. Deze herziene Vaarwijzer van Hollandia biedt inzicht in een van de interessantste vaargebieden in Nederland. Zowel de ervaren als beginnende watersporter zal veel plezier beleven aan het ontdekken van de prachtige stromingen waar ons land bekend om staat. De variatie in het Deltagebied is ongekend. Van de mooie getijdenwateren en afgesloten zeearmen tot een uitdagend deel van de Noordzee: het Deltagebied is een prachtig vaargebied.

De Vaarwijzers van Hollandia worden samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur. Ga op avontuur en ontdek uitdagende en interessante vaargebieden met de Vaarwijzers van Hollandia.


ISBN
9789064107542
Pagina's
192
Verschenen
NUR
484
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hollandia