Boekhandel Douwes Den Haag

Grensverleggend leven

het geheim achter het succes van Alpe d'Huzes

Annerieke Ruijter & Coen van Veenendaal

Grensverleggend leven

Grensverleggend leven

het geheim achter het succes van Alpe d'Huzes

Grensverleggend leven

 

Grensverleggend Leven is ontstaan uit de kracht en inspiratie van Alpe d'Huzes, het succesvolle evenement dat in 2005 mede werd bedacht door Coen van Veenendaal. De ervaringen van dit grootse evenement en het succes ervan, veranderde het leven van Coen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Grensverleggend leven

Grensverleggend Leven is ontstaan uit de kracht en inspiratie van Alpe d'Huzes, het succesvolle evenement dat in 2005 mede werd bedacht door Coen van Veenendaal. De ervaringen van dit grootse evenement en het succes ervan, veranderde het leven van Coen. In de verbazing daarover, is hij op zoek gegaan naar het hoe en waarom van dit succes.

Hij vond zes universele principes, die matchen met het succes van Alpe d'Huzes, maar ook met een gelukkig leven, een grensverleggend leven. De principes in dit boek werken feilloos. De weg is zeker niet altijd even gemakkelijk, maar het resultaat is gegarandeerd spectaculair.

De voorbeelden in dit boek zijn van hele gewone mensen, die in hun eigen omgeving heel veel persoonlijk succes hebben beleefd. Het mooie is dat wanneer mensen dingen doen vanuit hun hart, zij vaak ook succes behalen volgens de gangbare sociale meetlat.

Het gaat er niet om succesvol te zijn in de ogen van anderen, maar het werkelijke succes, de intense voldoening zelf van binnen te voelen. Dat is volgens Coen en Annerieke succes en daar gaat dit boek over.

Met voorbeelden uit het leven van Joris Pronk, Nicolette Mak, Cees Hack, Paul van Schaijik, Josephine van Hees en prof. Bob Pinedo.

Uit het voorwoord van Ben Tiggelaar: "Alpe d'Huzes is een ongelofelijk inspirerend initiatief. En ook dit boek, dat je nu in handen hebt, is zeer inspirerend."


ISBN
9789065232489
Pagina's
160
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brug, Uitgeverij Van

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren