Boekhandel Douwes Den Haag

Insight guides

Cuba

Cuba

Cuba

Insight guides

Cuba

Cuba

Insight guides: Cuba

 

Cuba heeft een magische aantrekkingskracht en is daardoor een van de mooiste en spannendste reisbestemmingen in het Caribisch gebied. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige eiland vol tegenstellingen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Insight guides: Cuba

Cuba heeft een magische aantrekkingskracht en is daardoor een van de mooiste en spannendste reisbestemmingen in het Caribisch gebied.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige eiland vol tegenstellingen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de mensen en de cultuur van het land. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de hoofdstad Havana, met zijn magnifieke koloniale architectuur, naar de toeristenoorden rondom Varadero. Door uitgestrekte suikerrietvelden naar woeste gebergten en exotische stranden. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'Che Cuevara', 'De guajiro', 'Een avondje Tropicana' en 'Het geheim van de Cubaanse sigaar'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie,
reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Insight Guide Cuba is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.


ISBN
9789066554764
Pagina's
350
Verschenen
Serie
Insight guides
NUR
514
Druk
13
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cambium, Uitgeverij