Boekhandel Douwes Den Haag

Insight guides

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Insight guides

Nieuw-Zeeland

Insight guides: Nieuw-Zeeland

 

Nieuw-Zeeland is de laatste plek ter wereld die werd gekoloniseerd en is nu een van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Rudyard Kipling omschreef Nieuw-Zeeland eens als 'het achtste wereldwonder' en daar is niets teveel mee gezegd.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Insight guides: Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is de laatste plek ter wereld die werd gekoloniseerd en is nu een van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Rudyard Kipling omschreef Nieuw-Zeeland eens als 'het achtste wereldwonder' en daar is niets teveel mee gezegd.
Insight Guide Nieuw-Zeeland is samengesteld door een team van deskundige auteurs en fotografen, waarvan de meeste zelf woonachtig zijn in Nieuw-Zeeland. De combinatie van schitterende fotografie en verhelderende teksten staat borg voor de veelvuldig bekroonde Insight Guide-kwaliteit. De eerste hoofdstukken gaan over de energieke geschiedenis van het land, gevolgd door de cultuur van de bevolking.
Daarna nemen de auteurs u mee op reis over het Noorder- en Zuidereiland. Langs de vulkanen en geisers, de subtropische regenwouden en diepe fjorden en de charmante steden tussen de smaragdgroene velden. Van Auckland tot Christchurch en van Rotorua tot de Cookeilanden. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's onder andere 'Moderne Maori-kunst', 'Avontuurlijke sporten', 'In de ban van de ring' en 'Antarctica; het laatste ongerepte continent'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, feesten en festivals, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Insight Guide Nieuw-Zeeland is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.


ISBN
9789066554795
Pagina's
360
Verschenen
Serie
Insight guides
NUR
518
Druk
11
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Insight Guides