Boekhandel Douwes Den Haag

Insight guides

Zuidwest-Amerika

Zuidwest-Amerika

Zuidwest-Amerika

Insight guides

Zuidwest-Amerika

Zuidwest-Amerika

Insight guides: Zuidwest-Amerika

 

Zuidwest-Amerika is een fenomenaal mooi gebied dat zich uitstrekt over verschillende staten. Dit boek voert u mee door Arizona, New Mexico, Zuid-Utah en delen van Colorade, Texas en Nevada, inclusief Las Vegas.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,90

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Insight guides: Zuidwest-Amerika

Zuidwest-Amerika is een fenomenaal mooi gebied dat zich uitstrekt over verschillende staten. Dit boek voert u mee door Arizona, New Mexico, Zuid-Utah en delen van Colorade, Texas en Nevada, inclusief Las Vegas.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide -wijze in woord en beeld kennismaken met de overweldigende natuur, het dierenleven en de eeuwenoude cultuur van de oorspronkelijke bewoners.
In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de bevolking - waaronder de Apache, Hopi en Navajo -, de cultuur en de keuken van het Zuidwesten. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van Pnoenix naar het Pueblogebied en via de Santa Fe Trail naar de Grand Canyon; het komt allemaal uitgebreid aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'De Colorado', 'Kunst uit de prehistorie', 'Leven in de droogte' en 'Geronimo'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze reisgids over het Zuidwesten van Amerika compleet.


In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, toeristische tips, gezondheid, klimaat, veiligheid, uit eten, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.
Insight Guide Zuidwest-Amerika is hierdoor niet alleen een bron van
informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.


ISBN
9789066554801
Pagina's
368
Verschenen
Serie
Insight guides
NUR
513
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cambium, Uitgeverij