Boekhandel Douwes Den Haag

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

Marcel Wilders

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

 

De complete arboregelgeving


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 151,51


Beschrijving Het Compleet Arbo-Regelgevingboek 2024

De meest praktische en complete uitgave ? boek en online Arbowetweter ? met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, Asbestbesluiten, Arbeidstijdenwetgeving en de Wet op de ondernemingsraden.

In Het Compleet Arbo-Regelgevingboek is alle wet- en regelgeving opgenomen. In de online versie arbowetweter.nl zijn ook aanvullende onderdelen, zoals informatie over het certificatie- en persoonsregistratiestelsel, te vinden. Op www.arbowetweter.nl wordt de informatie maandelijks bijgewerkt. Daarnaast vindt u op de website artikelen met achtergrondinformatie over de arbeidsomstandighedenregelgeving en ontwikkelingen over aansprakelijkheid op dit gebied.

Ter voorkoming van ongevallen, gevaarlijke situaties en bestuurlijke boetes is het nuttig om inzicht te hebben in zaken waaraan de Nederlandse Arbeidsinspectie aandacht besteedt. Daarom zijn de branche- en themabrochures opgenomen op www.arbowetweter.nl. Ook wordt een toelichting gegeven op het handhavingsbeleid. In het verlengde hiervan is de aanwijzing voor de handhaving van de Arbowet en Arbeidstijdenwet opgenomen.

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek wordt zeer gewaardeerd door professionals, medewerkers van arbodiensten, personeelsfunctionarissen, ondernemingsraadsleden en anderen die alle relevante informatie over de regelgeving op arbogebied ter beschikking willen hebben.

Belangrijke voordelen:
• Maandelijkse update op www.arbowetweter.nl
• Fulltext zoekfunctie
• Achtergrondinformatie over wetgeving en aansprakelijkheid
• Toelichting op handhavingsbeleid en tarieflijsten bestuurlijke boetes


ISBN
9789067206068
Pagina's
856
Verschenen
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kerckebosch B.V., Uitgeverij