Boekhandel Douwes Den Haag

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

Tal Maes

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

 

Deze gids wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Met de beste tips: de hofstad op haar veelzijdigst.Leverbaar

€ 16,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving 111 plekken in Den Haag die je gezien moet hebben

Wandel door het verborgen park Sorghvliet waar Jacob Cats zijn Catshuis liet bouwen of fiets door de duinen langs bunkers uit de Atlantikwall. Laat je rondleiden op de Scheveningse visafslag of door de tuinen van het Vredespaleis bewonder de gipsotheek in het museum Beelden aan Zee. Ga strandjutten in Kijkduin of ga surfen in Scheveningen. Ervaar de grachten van Den Haag vanuit een kajak. Relax met echt Haags bier in een oude loods of met muntthee in de hammam. Deze gids wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Met de beste tips: de hofstad op haar veelzijdigst.

Tal Maes is schrijver en fotograaf. Ze maakt vooral kookboeken en schrijft recepten voor onder andere Elle Eten waarin ze ook een column heeft. Maar steden, reizen en wandelen zijn voor haar zeker net zo belangrijk als koken. Ze werkte mee aan diverse wandelgidsen voor Natuurmonumenten, schreef een gids over Venetië en Den Haag (100% Venetië en 100% Den Haag) en maakte in opdracht van tijdschriften verschillende reisreportages. Ze woont al haar halve leven in Den Haag. Ze gaat nooit zonder camera de deur uit en is altijd op zoek naar de beste en meest bijzondere adressen in die mooie stad achter de duinen.

Den Haag Groene stad achter de duinen
* Stad van vrede en recht, maar ook hofstad en regeringsstad
* Stad van grote namen, maar ook van kleine ondernemers
* Stad aan zee, maar ook stad met bossen, parken en grachten


ISBN
9789068687354
Pagina's
240
Verschenen
NUR
370
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Thoth, Uitgeverij

Cadeauboeken