Boekhandel Douwes Den Haag

Zing met klassiek als basis

Henriëtte de Groot & Hermien de Zwart

Zing met klassiek als basis

Zing met klassiek als basis

Zing met klassiek als basis

 

Zing, met klassiek als basis is een uniek boek voor iedereen die beter wil leren zingen. In heldere, duidelijke stappen en voorbeelden worden de principes van een duurzame en gezonde zangtechniek op professionele wijze uitgelegd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zing met klassiek als basis

Zing, met klassiek als basis is een uniek boek voor iedereen die beter wil leren zingen. In heldere, duidelijke stappen en voorbeelden worden de principes van een duurzame en gezonde zangtechniek op professionele wijze uitgelegd. Maar in dit werkboek gaat de zanger vooral zelf aan de slag. Door middel van leuke, afwisselende oefeningen en bekende melodieën wordt de techniek in praktijk gebracht. Toegankelijk voor de amateurzanger en inspirerend voor de professional. Hoewel dit boek het beste werkt in combinatie met les van een goede zangdocent, is het ook uitstekend te gebruiken voor zelfstudie.


‘Een fantastische leidraad naast de zangles. Een boek waar je altijd weer op terug kunt vallen’. Marco Bakker Operazanger, bariton‘Een erg leuk boek. De technieken zijn heel inzichtelijk gemaakt. Ik kan het boek aan iedereen aanbevelen’. Francis van Broekhuizen Operazangeres


ISBN
9789069114415
Pagina's
86
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ABC Uitgeverij