Boekhandel Douwes Den Haag

langs kerken, kruisen en kapellen

LAW-gids Pelgrimspad 7-2

7-2

Rutger Burgers & Sietske de Vet

LAW-gids Pelgrimspad 7-2

langs kerken, kruisen en kapellen

LAW-gids Pelgrimspad 7-2

7-2

langs kerken, kruisen en kapellen: LAW-gids Pelgrimspad 7-2

 

Pelgrimspad 7-2 Langs kerken, kruisen en kapellen Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en Maastricht, die u de schoonheid laat zien van het Brabantse en Limburgse landschap.


Leverbaar

€ 19,85

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving langs kerken, kruisen en kapellen: LAW-gids Pelgrimspad 7-2

Pelgrimspad 7-2
Langs kerken, kruisen en kapellen
Dit Pelgrimspad 2 is het zuidelijke deel van de LAW 7, het Lange-Afstand-Wandelpad dat begint in Amsterdam. Bovenal is dit Pelgrimspad 2 is een bijzonder afwisselende wandelroute tussen 's-Hertogenbosch en Maastricht, die u de schoonheid laat zien van het Brabantse en Limburgse landschap. Daarnaast tonen de route en de gids u iets van het katholieke volksgeloof in de afgelopen eeuwen. U wandelt langs menige bron van oude, maar nog zeer levende devotie. Denk aan veldkruizen op plaatsen met een speciale betekenis en kapellen daar waar mirakels zijn geschied. Het Pelgrimspad maakt u een beetje vertrouwd met de belevingswereld van middeleeuwse pelgrims. Maar u kunt van het Pelgrimspad ook uw eigen pelgrimage maken. Een extra lus in de route sluit bij Visé aan op de historische wegen naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje. Ook sluit het pad hier aan op het net van Europese wandelroutes.

Het Pelgrimspad deel 2 is samengesteld op basis van de 'Internationale Wandelweg' van de ANWB uit 1939. Net als alle LAW's is de route wit-rood gemarkeerd.


ISBN
9789071068959
Pagina's
168
Verschenen
Serie
langs kerken, kruisen en kapellen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Stichting Wandelnet

Wandelgidsen