Boekhandel Douwes Den Haag

Tien jaar RRF In Nederland

Tien jaar RRF In Nederland

Tien jaar RRF In Nederland

Tien jaar RRF In Nederland

 

Van een klein bedrijf voor rangeerwerk tot een Europese allrounder is een omschrijving die past bij Rotterdam Rail Feeding. Van een klassiek Bakkie via verbouwde V 100’en naar hypermoderne Siemens- locs type ES 64 F4.


Leverbaar

€ 19,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Tien jaar RRF In Nederland

Van een klein bedrijf voor rangeerwerk tot een Europese allrounder is een omschrijving die past bij Rotterdam Rail Feeding. Van een klassiek Bakkie via verbouwde V 100’en naar hypermoderne Siemens- locs type ES 64 F4. In dit boek wordt de tien jaar dat RRF actief is in Nederland in woord en vooral beeld uitgelicht.
In deze periode was RRF op veel vlakken de meest opzienbarende vervoerder met veel verschillende transporten, verschilende loctypes en kleurenschema’s. In de beginjaren werd vooral rangeerwerk uitgevoerd wat over- ging naar rijden in opdracht van een andere vervoerder en uiteindelijk werden ook treinen in eigen beheer gereden. Ondanks deze veelzijdigheid is het gelukt om een compleet en vooral kleurrijk beeld te schetsen van RRF door de jaren heen: van standaard werk in de Rotterdamse haven tot bezoeken in verre uithoeken van ons land.


ISBN
9789071513916
NUR
464
Uitvoering
Boek
Taal
Nederlands
Uitgever
Uquilair


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren