Boekhandel Douwes Den Haag

Sport en Kennis

Focus van start tot finish

Mentale training voor de langeafstandsloper

Sam Blom & Barbara Kerkhof & Rico Schuijers

Focus van start tot finish

Sport en Kennis

Focus van start tot finish

Mentale training voor de langeafstandsloper

Sport en Kennis: Focus van start tot finish

 

In Focus van start tot finish bundelen Sam Blom en Rico Schuijers hun kennis en ervaring, gericht op de praktijk van de recreatieve hardloper. Blom, een ervaren marathonrenner en grondlegger van de Run2Forty2, weet als geen ander wat een loper afleidt van de taak die hij of zij zichzelf heeft gesteld.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Sport en Kennis: Focus van start tot finish

In Focus van start tot finish bundelen Sam Blom en Rico Schuijers hun kennis en ervaring, gericht op de praktijk van de recreatieve hardloper. Blom, een ervaren marathonrenner en grondlegger van de Run2Forty2, weet als geen ander wat een loper afleidt van de taak die hij of zij zichzelf heeft gesteld. De vraag is dan ook: hoe doe je dat, gefocust blijven, zodat je meter voor meter blijft doen wat je je hebt voorgenomen: een mooie prestatie leveren? Wat helpt je daarbij en wat helpt je juist niet?

Leer van Rico Schuijers, sport- en prestatiepsycholoog van vele landelijke topsporters, hoe je kunt terugkeren naar je taak, wat er ook gebeurt. Je leert met aandacht te blijven lopen, ook tijdens de weken en maanden waarin je je voorbereidt op een wedstrijd. Je leert een Mentaal Plan op te stellen. En je leert je niet blind te staren op een goede tijd. De handvatten voor een goede focus worden afgewisseld met interviews waarin bekende en minder bekende hardlopers aan het woord komen.


ISBN
9789071902314
Pagina's
116
Verschenen
Serie
Sport en Kennis
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
...daM

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren