Boekhandel Douwes Den Haag

De klassiekers, zo moet het

Recepten die er echt toe doen

Luc Bellings

De klassiekers, zo moet het

De klassiekers, zo moet het

Recepten die er echt toe doen

De klassiekers, zo moet het

 

Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving De klassiekers, zo moet het

Nu we om de oren geslagen worden met allerlei hippe diëten en nieuwe voedingstrends, keert sterrenchef Luc Bellings met zijn Klassiekers terug naar de basis. De gewone keuken, met gerechten die we allemaal kennen uit onze jeugd, aan tafel bij (groot)moeder en altijd lekker zijn. Tijdloze gerechten, een schot in roos, eender aan wie je ze serveert. In 80 recepten leert de chef je de basis van de klassieke Vlaamse keuken.
De perfect romige vol-au-vent, asperges op Vlaamse wijze, stroperige Luikse balletjes? Luc vertelt je in enkele eenvoudige, makkelijk te volgen stappen hoe je ze tot in de puntjes bereidt! Dit boek is het enige wat je nodig hebt om écht goed te kunnen koken.
Luc Bellings is niet zomaar een sterrenchef. Hij doet precies waar hij zin in heeft, ook al is dat bijvoorbeeld zijn felbegeerde ster van zijn Hasseltse restaurant De Vork inleveren, de fakkel doorgeven aan jong talent en zelf genieten van het leven … op de fiets.


ISBN
9789072201102
Pagina's
208
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Culinair