Boekhandel Douwes Den Haag

Trouwlust

Een huwelijksfeest, een vakantiebestemming, wat kan er misgaan?

Becky Chalsen

Trouwlust

Trouwlust

Een huwelijksfeest, een vakantiebestemming, wat kan er misgaan?

Trouwlust

 

De ingrediënten zijn: een huwelijk, een verjaardag, een vakantieweekend. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wat zou er in godsnaam verkeerd kunnen gaan? Veel, zo blijkt. In Trouwlust serveert debutante en influencer Becky Chalsen alles wat een lezer weet te smaken: een zonovergoten setting, familiedrama, lang verborgen geheimen en een antwoord op een groot aantal ‘Wat als-vragen’ die zelfs het beste koppel zouden uitdagen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Trouwlust

De ingrediënten zijn: een huwelijk, een verjaardag, een vakantieweekend. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wat zou er in godsnaam verkeerd kunnen gaan?
Veel, zo blijkt. In Trouwlust serveert debutante en influencer Becky Chalsen alles wat een lezer weet te smaken: een zonovergoten setting, familiedrama, lang verborgen geheimen en een antwoord op een groot aantal ‘Wat als-vragen’ die zelfs het beste koppel zouden uitdagen.
De hoofdrolspelers: Amy en Jo, de onafscheidelijke Sharp tweeling en Ben, Amy’s kinderliefde die nu haar man is. De zusjes worden bijna dertig en Jo gaat trouwen. Het feest gaat door op het idyllische Amerikaanse Fire Island, en het hele stadje Kismet is er bij betrokken. Een zomerse locatie voor een spetterend feest. Trouwlust is een roman waar alle facetten van de liefde in aan bod komen, het is een pageturner van jewelste en zonder enige twijfel hét vakantieboek van deze zomer.


ISBN
9789072201812
Pagina's
320
Verschenen
NUR
340
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Populaire fictie