Boekhandel Douwes Den Haag

OverAarde

In wat voor wereld wil je leven?

Sasha Tieman & Leah Blits

OverAarde

OverAarde

In wat voor wereld wil je leven?

OverAarde

 

In wat voor wereld wil je leven? ‘Het kwam volkomen onverwacht. De hele wereld zag het vreemde, ronddraaiende verschijnsel in de lucht waardoor alles voorgoed veranderde. Later noemden ze het de Spiraal.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving OverAarde

In wat voor wereld wil je leven?
‘Het kwam volkomen onverwacht. De hele wereld zag het vreemde, ronddraaiende verschijnsel in de lucht waardoor alles voorgoed veranderde. Later noemden ze het de Spiraal. Niemand weet precies wat het eigenlijk
was, maar er werd verteld dat er toen heel veel straling vrijkwam...’
In OverAarde komen de mensen nooit buiten. Ze zijn opgesloten in hun huis. Kinderen kennen elkaar alleen via het Web; hun leven speelt zich af in de games en programma’s van hun computer.
Op een dag spelen Toon en Tint, een jongen en een meisje van twaalf jaar, een spel dat echt lijkt te worden.
Twee buitenaardse wezens van Audion en Visian vragen hen om hulp bij hun zoektocht naar muziek en kleur. Daarmee hopen ze hun eigen planeet van de Grote Ruis en Mist te bevrijden.
Volgens de ruimtewezens moeten er nog mensen in de bossen van OverAarde leven. Mensen die in boomhutten wonen en hun voedsel op kampvuren bereiden. Die muziek maken met echte instrumenten, schilderen met echte verf. En de buitenlucht inademen.
Toon en Tint willen erachter komen wat er werkelijk aan de hand is op OverAarde. Het antwoord hierop is niet in hun computer te vinden, maar in de buitenwereld.


ISBN
9789072475831
Pagina's
408
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Magister

Kinderen en Jeugd