Boekhandel Douwes Den Haag

Tarot voor beginners

John Hagen

Tarot voor beginners

Tarot voor beginners

Tarot voor beginners

 

In dit boek beschrijft John Hagen op unieke en moderne wijze het meest gebruikte tarotspel ter wereld: de klassieke tarotkaarten van A.E. Waite. Alle 78 kaarten worden duidelijk uitgelegd, waarbij ze in een nieuw daglicht worden gezet.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,95


Beschrijving Tarot voor beginners

In dit boek beschrijft John Hagen op unieke en moderne wijze het meest gebruikte tarotspel ter wereld: de klassieke tarotkaarten van A.E. Waite.

Alle 78 kaarten worden duidelijk uitgelegd, waarbij ze in een nieuw daglicht worden gezet. De kaarten schetsen situaties die in het dagelijks leven van toepassing zijn en geven je een nieuw inzicht. Elke tarotkaart geeft aan waar je je geluk kunt vinden, wat je kunt verwachten in vriendschap en in werk, en geeft je een raadzaam advies. De uitleg van elke tarotkaart geeft je een aanwijzing om een stap in de goede richting te zetten en je doel te bereiken.
Ook worden er een aantal legpatronen gegeven, waaronder het speciaal voor dit boek ontworpen patroon De weg van de wijze Dwaas. Deze kaartlegging geeft je inzicht in jouw situatie en jouw stappen. De wijze Dwaas helpt je om je plan uit te werken en je droom te realiseren!
Met dit basisboek voor het leren werken met de tarot kun je direct aan de slag. Door regelmatig de kaarten voor jezelf of voor anderen te leggen, kun je niet alleen je kennis over de tarot vergroten, maar ook het vertrouwen op je intuïtie leren ontwikkelen.

John Hagen: 'Tarotkaarten zijn een verlengstuk van mijn leven. Ze zitten boordevol informatie en geven een verhelderend inzicht. Het werken met de tarot is enorm fascinerend, omdat ieder mens uniek is in zijn groeiproces. Een tarot reading is daarom speciaal voor jou, want iedereen heeft zijn eigen belevenissen en levensverhaal.'

Eerder verschenen van John Hagen:
Tarot van de New Vision, de 'achterkant' van de beroemde kaarten van A.E. Waite!


ISBN
9789075145656
Pagina's
128
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij

Esoterie