Boekhandel Douwes Den Haag

van inzicht naar impact

de architectuur voorbij

Marlies van Steenbergen

van inzicht naar impact

van inzicht naar impact

de architectuur voorbij

van inzicht naar impact

 

DYA® | Van inzicht naar impact De architectuur voorbij Dit boek gaat over veranderen. Veranderen is voor hedendaagse organisaties een essentiële competentie. Het doel van dit boek is organisaties te helpen een zodanige verandercompetentie te ontwikkelen dat ze de dynamiek van vandaag de dag met vertrouwen omarmen.


Direct te downloaden

€ 14,99


Beschrijving van inzicht naar impact

DYA® | Van inzicht naar impact
De architectuur voorbij

Dit boek gaat over veranderen. Veranderen is voor hedendaagse organisaties een essentiële competentie. Het doel van dit boek is organisaties te helpen een zodanige verandercompetentie te ontwikkelen dat ze de dynamiek van vandaag de dag met vertrouwen omarmen. De drijfveer achter dit boek is de overtuiging dat om het veranderspel goed te spelen, disciplines als architectuur, businessanalyse, portfoliomanagement, programmamanagement en de besturing over dat alles heen, in een soepel werkend samenspel bijeen moeten komen.
Dit boek plaatst architectuur in de context van continu veranderen. Het boek is bedoeld voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor of deel uitmaken van de veranderdiscipline binnen hun organisatie. Architecten, maar ook CIOs, lijnmanagers, programmamanagers, informatiemanagers en businessanalisten kunnen dit boek gebruiken om gezamenlijk de verandervaardigheid in hun organisatie te vergroten.


ISBN
9789075414677
Pagina's
160
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Sogetibooks

Informatica
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren