Boekhandel Douwes Den Haag

Veneto - Onbegrensd fietsen door de Veneto

Veneto - Onbegrensd fietsen door de Veneto

Veneto - Onbegrensd fietsen door de Veneto

Veneto - Onbegrensd fietsen door de Veneto

 

De fietsgids door de Veneto is voor de makkelijke ontspannen fietser die over rustige fietspaadjes de hoogtepunten van cultuur in de Veneto en daar rondom wil ontdekken. De gids voert niet alleen over een netwerk van veilige rustige fietspaden tussen de steden Verona, Vicenza, Padua, Venetië en Treviso maar biedt ook uitstapjes naar Ferrara, Mantua en Modena.


Leverbaar

€ 23,14

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving Veneto - Onbegrensd fietsen door de Veneto

De fietsgids door de Veneto is voor de makkelijke ontspannen fietser die over rustige fietspaadjes de hoogtepunten van cultuur in de Veneto en daar rondom wil ontdekken. De gids voert niet alleen over een netwerk van veilige rustige fietspaden tussen de steden Verona, Vicenza, Padua, Venetië en Treviso maar biedt ook uitstapjes naar Ferrara, Mantua en Modena. Ook voor wie helemaal niet van klimmen houdt, is deze gids ideaal. Negentig procent van de routes uit deze gids zijn vlak, ook al zie je de heuvels van de Colli Euganei, de Monti Berici en de uitlopers van de Dolomieten nabij.,
,
Aantal detailkaarten: 53, schaal 1:100.000 / 1:50.000,
Aantal stadskaarten: 14, schaal varieert,
,
Afstand: 1180 km aan routes,
Aantal kilometers autovrij: 500 km.,
Moeilijkheidsgraad: Zeer makkelijk, maar wie klimmen wil kan dat aan de voet van Dolomieten, de Monti Berici en in het Proseccogebied.


ISBN
9789077899175
Pagina's
124
Verschenen
Uitvoering
Spiral bound
Taal
Nederlands
Uitgever
Benjaminse
Schaal
1:100.000
Schaal
1:100.000