Boekhandel Douwes Den Haag

Het boek van overvloed

geld kracht en liefde

Bas Buis & Sunny Nederlof

Het boek van overvloed

Het boek van overvloed

geld kracht en liefde

Het boek van overvloed

 

Het Boek van Overvloed gaat over het geheim achter geld kracht en liefde, op aards niveau: rijkdom. Tekort en overvloed zijn namelijk geen kwestie van toeval, integendeel!Direct te downloaden

€ 9,95


Beschrijving Het boek van overvloed

Boek van Overvloed
Geld Kracht Liefde - het geheim van overvloed en rijkdom, op elk gebied

Het Boek van Overvloed gaat over het geheim achter geld kracht en liefde, op aards niveau: rijkdom. Tekort en overvloed zijn namelijk geen kwestie van toeval, integendeel! De auteurs beschrijven drie 'natuurwetten' die zorgen voor een eeuwige stroom levenskracht, welvaart en liefde in de wereld. Met bewuste kennis van de drie wetten van geld, kracht en liefde kunnen wij de mate van overvloed in ons leven zelf bepalen. Het boek van Overvloed brengt een onvermoed verband aan het licht tussen liefde, levenskracht en welvaart. De inzichten hebben al velen geholpen.

Voor wie wil weten hoe je op elk niveau overvloed in je leven kunt brengen en hoe je die kunt behouden, is het Boek van Overvloed misschien wel de belangrijkste investering die je kunt doen... Je weet na het lezen van dit boek waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen soms wel 'goed' gaan en andere keren niet!

Maak kennis met het geheim van het leven;
Rijkdom en overvloed zijn geen toeval...

Na het lezen van het Boek van Overvloed is je leven nooit meer hetzelfde...


ISBN
9789078560005
Pagina's
160
Verschenen
NUR
720
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Hemelz

Esoterie