Boekhandel Douwes Den Haag

Dwalen door Drenthe

rondwandelingen van 15 km door bos, heide en veen

Bart van der Mark & Fokko van der Leest & Rob Wolfs & Maarten Metz & Lourens Vellinga

Dwalen door Drenthe

Dwalen door Drenthe

rondwandelingen van 15 km door bos, heide en veen

Dwalen door Drenthe

 

Voor wie goed tegen de eenzaamheid kan (of eenzaamheid juist op prijs stelt) is dit de juiste wandelgids. Omdat Drenthe als één van de laatste provincies tot ontwikkeling is gekomen is de provincie open en leeg gebleven.In deze wandelgids beschrijft Rob Wolfs zeventien wandelingen waarin hij bewust de stille plekken van Drenthe heeft opgezocht.


Leverbaar

€ 16,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Dwalen door Drenthe

Voor wie goed tegen de eenzaamheid kan (of eenzaamheid juist op prijs stelt) is dit de juiste wandelgids. Omdat Drenthe als één van de laatste provincies tot ontwikkeling is gekomen is de provincie open en leeg gebleven.
In deze wandelgids beschrijft Rob Wolfs zeventien wandelingen waarin hij bewust de stille plekken van Drenthe heeft opgezocht. Maar Drenthe is meer: er is een lange en rijke archeologische en cultuurhistorische geschiedenis. U komt hunebedden tegen, mooie oude esdorpen, veenkoloniale overblijfselen en wandelt langs de mooie oude gebouwen van de Maatschappij voor Weldadigheid.
Wie alle wandelingen uit deze gids gaat lopen zal ontdekken dat Drenthe veel meer te bieden heeft dan bos, beekdalen, heide, veen en rentenierende senioren op de fiets.


ISBN
9789078641438
Pagina's
128
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gegarandeerd Onregelmatig

Wandelgidsen