Boekhandel Douwes Den Haag

Stamppot met Sambal

Monique Boon & Jeroen Krul

Stamppot met Sambal

Stamppot met Sambal

Stamppot met Sambal

 

Milo gaat op bezoek bij zijn Indische oma. De geur van verse kroepoek danst met hem mee door de gang naar de voordeur. Eenmaal binnen begint zijn ontdekkingsreis. In elke kamer ziet Milo bijzondere dingen, dingen die je niet bij elke oma ziet.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Stamppot met Sambal

Milo gaat op bezoek bij zijn Indische oma. De geur van verse kroepoek danst met hem mee door de gang naar de voordeur. Eenmaal binnen begint zijn ontdekkingsreis.
In elke kamer ziet Milo bijzondere dingen, dingen die je niet bij elke oma ziet. Zijn ogen worden getrokken naar de magie van de vuurspugende berg op het schilderij aan de muur, hij rijdt op vliegende gekleurde draken in de slaapkamer en smult van een witte kroket.
Sommige dingen zijn spannend en ongewoon, maar ze horen bij Oma Mientje – en daarom ook bij Milo.

Kinderen, ouders en grootouders die graag (voor)lezen, maken net als Milo kleurige avonturen mee bij Oma Mientje thuis. Het boek zit vol Indische gewoontes, gebruiken en taal – voor sommige lezers herkenbaar, voor anderen nieuw. Dat heerlijke gevoel van ‘bij een Indische oma thuis’ wordt hiermee tastbaar voor de volgende generaties.


ISBN
9789078847120
Pagina's
48
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Tong Tong, Stichting

Kinderen en Jeugd