Boekhandel Douwes Den Haag

Kabouter Korsakov

viert feest

Emma Thyssen & Koen Brandt

viert feest

Kabouter Korsakov

viert feest

Kabouter Korsakov: viert feest

 

De mensenwereld is dan wel leuk en spannend, maar kabouter Korsakov wil nu wel echt terug naar huis. Hij klimt in een windmolen om te zien welke kant hij op moet, ondanks waarschuwingen van zijn vriend, meneer Wattman.Diens woorden zijn nog niet koud of kabouter Korsakov verliest zijn evenwicht en valt molenwiekend naar beneden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Kabouter Korsakov: viert feest

De mensenwereld is dan wel leuk en spannend, maar kabouter Korsakov wil nu wel echt terug naar huis. Hij klimt in een windmolen om te zien welke kant hij op moet, ondanks waarschuwingen van zijn vriend, meneer Wattman.

Diens woorden zijn nog niet koud of kabouter Korsakov verliest zijn evenwicht en valt molenwiekend naar beneden. Gelukkig vliegt Wayoh de ooievaar net voorbi j die plots een kabouter én een glimworm achterop krijgt.

In één klap maken ze kennis en worden ze vrienden. En dat is nog maar het begin van de reis van onze vrienden richting huis. Tomtom, een oude reisduif, zet hen op het juiste pad. Hij heeft namelijk ooit eens op de tak van een grote pratende eik in een kabouterbos gezeten...

Zou dat de eik zijn die in het bos van kabouter Korsakov en meneer Wattman staat? En zullen ze eindelijk hun vrienden terugzien?


ISBN
9789079040506
Pagina's
44
Verschenen
Serie
Kabouter Korsakov
NUR
277
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Geluidshuis bvba, Het

Verhalen en sprookjes
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren