Boekhandel Douwes Den Haag

Handboek is ondernemen iets voor jou?

2021-2022

Karel Wijne & Karen Romme

Handboek is ondernemen iets voor jou?

Handboek is ondernemen iets voor jou?

2021-2022

Handboek is ondernemen iets voor jou?

 

Een baan voor het leven bestaat niet. Wel een leven vol banen of een leven vol klussen (voor zelfstandig ondernemers). Naast het beheersen van een vak, is het daarom belangrijk iets te weten over ondernemerschap.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Handboek is ondernemen iets voor jou?

Een baan voor het leven bestaat niet. Wel een leven vol banen of een leven vol klussen (voor zelfstandig ondernemers). Naast het beheersen van een vak, is het daarom belangrijk iets te weten over ondernemerschap. Zeker voor jongeren.

Wil jij na je opleiding als zelfstandige aan de slag? Of droom je van een eigen zaak met personeel? Dit boek helpt je een beeld te vormen van wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf.

Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Ze schreef zestien boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Ze is vooral bekend van haar bestsellers over Calimeromarketing, de praktische marketingmethode voor ondernemers.

Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich
tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs en initieerde de voorloper van de keuzedelen ondernemerschap in het mbo. Hij verzorgt regelmatig lessen ondernemerschap en adviseert scholen bij de inrichting van ondernemerschapsonderwijs.

Is ondernemen iets voor jou? is een speciaal voor het mbo ontwikkelde lesmethode over de wereld van de hedendaagse ondernemer. Meer informatie over het lesmateriaal dat bij de methode hoort is te vinden op www.isondernemenietsvoorjou.nl.


ISBN
9789079826292
Pagina's
168
Verschenen
NUR
780
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Young In Business

Economie en bedrijf